05 de novembre 2008

Montmalús - 2781 mts.


Avui ha estat el torn d' Andorra on el Nacho i jo ens em apropat fins a Grau Roig al pàrquing de Cubil per fer el Montmalús.


Neu impecable, amb una capa fina de neu pols. Aquest cop a més estavem sols, hem obert traça i no hem tocat cap pedra.










Us deixo algunes imatges.


























5 comentaris:

Xavi ha dit...

Ueps, i jo que encara no he tocat la neu! Quines esquiadetes que us esteu muntant. A veure si dilluns que tinc festa en cau alguna. Quina bona pinta tenen les muntanyes. Ja heu anat al Puigmal? Es veu que està de fàbula, amb esquís de baix a dalt i sense tocar pedretes.
Apa, a seguir foquejant!

Ignasi ha dit...

Doncs sí ! El Puigmal està de collons. Avui ens em apropat i tot i que nevava l'hem fet. Quina Rasca paria al cim, i la baixada.... al principi no es veia res de res, però molt bé, des del parquing a dalt sense cap pedre i esquiable el 100%.

Pere :-) ha dit...

Ufff! Ignasi, quines excursions tant xules, la del Montmalús avia de ser una passada, i com sempre bones fotos! A veure quin dia mi porteu, encara no hi he estat mai!!

Ignasi ha dit...

Ei Pere !

LLàstima de la taca que hi ha a l'objectiu. Tinc la capsa i els papers, hurem de començar a fotre canya a la sony, jejeje

Pere :-) ha dit...

Ei! Ignasi el dia de Reis per fi vaig poder fer el Montmalús, m'ha agradat molt i ja tinc ganes de tornar-hi!! Un dia t'ensenyo les fotos!

Salut!