02 de desembre 2007

VOLTA A LA SERRA DE SANT JOAN


Aquest es un circuit circular que ja feia dies que li tenia posat l'ull, finalment va ser a mitjans de novembre que junt amb l'Edu ens vam decidir a probar-lo.



En total surten uns 25 kilòmetres amb un desnivell acumulat de 700 metres; una fàcil sortida amb BTT per unes pistes còmodes i totalment practicables.





L'entorn inmillorable, al peu de la serra de Sant Joant i passant pel límit de la serra del boumort, un lloc encara prou solitàri que ens permet practicar aquest esport sense creuar-nos amb cap vehicle.




El recorregut l'iniciem des del poble de Montanissell en direcció oest pedalant per la solana, per més tart enfilar-nos fins al coll de Llivia pel forat dels prats. Tot seguit canviarem a direcció est per passar per radera de la Serra de Sant Joan baixant per l'obaga de la coma de mu. Un trencall cap a l'esquerra ens porta al pou de casa santa, unes coves malauradament en molt mal estat de conservació, però que val la pena fe-hi u cop d'ull (porteu el frontal !!). Un ràpid descens ens torna a Montanissell pel forat del pitarell pas natural entre la serra de sant joan i la muntanya de santa fe.



Quan finalitzem la sortida podem optar per fer una mossada al restaurant que hi ha a poble, reposarem aixó les calories i omplirem el pap.


BONA PEDALADA !