05 de setembre 2007

ANASAZI -AGULLA DEL CORB


Ja feia dies que tot caminant al peu de les roques del corb la vista s'enfilava roques amunt buscant alguna linia. Finalment en Xavi ens va deleitar amb un magnific post de la zona de Sant Honorat on descriu la via escollida..
Així que vaig enredar al txema i a la hora dels reis (aprox. 13h) vam enfilar-nos conglomerat amunt.



No em mataré massa a descriure i ressenyar la via, aki teniu un enllaç al post del xavi, tan sols comentar que a part de les 16 cintes també es recomanable portar casc, no per que caiguin gran cuantitat de pedres, però al tractar-se d'una linia nova encara li falta una mica de neteja, algunes pedretes que formen el conglomerat salten.. però no hi ha problema està molt ben equipada i si es dubte es pot tibar de cinta. Així que ja sabeu, a pujar-hi tots per deixar-la ben neteta!








5 comentaris:

ramon ha dit...

Eiiii Nasio......

que en sou de finstresssss......
Espereu que em toqui currar i us aneu a fer una via tan xula com aquesta..... pero ja parlaremmmm...
Be, brometes a part felicitats per la via. Sembla guapa, aixi que ja us podeu anar pensant en tornar per portar-me.

M'ha agradat molt la foto del "adosado", crec que li fare arribar a un que tots coneixem, per cert??? era gratis-gratis??? o de paganini???? jejjejej

Anònim ha dit...

Molt be per la via , poc a poc es va repetin. Es una aresta molt maca per pujar a aquesta agulla, llastima que no surti més en lliure.
Molt guapo el cartell de la roca del corb, hem faré un copia, merci.
Salut i a tibar-li.

Ignasi ha dit...

Si que es ben parida, si n'obriu una altre m'ho dius !!

Llorenç ha dit...

Te bona pinta!
mai he estat per aquesta zona, en prenc nota!!

gracies!

Anònim ha dit...

A la Paret de les Dues, a Peramola, n´hi ha un altre de 4 llargs que està be, si us animeu ja direu quelcom, es la Ford Apache 130m 6b-Ae, obligat V+.