31 de maig 2007

INTEGRAL ALFA CENTAURO-PLATINUM


SERRA DE L'AUBENÇ - Cinglera dels Esplovins.
Integral Alfa Centauro-Platinum.
600 mts MD.

Vam sortir del cotxe sobre les 6 del matí. La via la vàrem començar sobre les 7 i no vam arribar al cim fins gairebé a les 19 hores. A les 21 estavem al cotxe un altre cop. 12 hores de via + 3 de pateo.

La via consta de 20 llargs amb tres trams que s'enllaçen atrabessant dos feixes, la segona sembla una selva amazonica. Es poden enllaçar llargs però no és gaire recomanable, ja que ens fraga bastant la corda.
A la R8 només hi havia un pitó, nosaltres ens la vam saltar i vam enllaçar dos tirades, les cordes de 60 no arriben, ojo!!

Hi ha reunions que es fan en sabines (la R9, la més fiable, una alzina de puta mare), les altres hi trobarem un o dos pitons.. caldrà reforçar-les al gustde cadascú. A les tirades es van trobant alguns pitons, pero cal portar tascons, friens i bagues per a sabines ens seran de gran utilitat. L'únic buril que hi ha a tota la via el trobarem al franqueig de la quarta tirada, amb una xapeta robellada amb la inscripció X. Vidal.

L'aigua també és un element imprescindible, nosaltres vam pillar un dia no gaire calurós pero penjat a aquesta tapia sembles una sargantana, ens vam veure uns 4 litres i la veritat una miqueta més no hauria anat malament.

Que més dir, a sí, que visiteu el blog d'en Ramón, té unes fotos magnifiques.

Jo penjo les meves, que crec que és la millor manera de descriure aquesta via, i es que unes quantes fotillos valen més que mil paraules.4 comentaris:

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Vaja via més enrevessada, a la ressenya si veuen més curves! deu ser fàcil perdre-s'hi en aquesta paret! Felicitats per l'activitat.

Xavi ha dit...

Doncs si que és una via fàcil de perdre's. Sort que aviat anirem a les vies amb GPS i tindrem les reunions i pitons marcats com a "waypoints". Adéu.

Anònim ha dit...

pos no taria mal

Anònim ha dit...

LA SOLE dice......

PORDIOSSSSSSSS!!!!!!!!!!
Haz el favor de poner alguna cosa nueva en el bloggg que lo tienes hecho un asquito....

Eso si, siempre con cariño

Tu Sole