02 de maig 2007

EL RETORN DELS CARGOLS




Sembla que el Sant Pere aquest ens miri per un foradet i quan veu que marxem amb la furgoneta a escalar li doni a l'interruptor vermell.. al Sant Pere dels collons i al Picó els hi deu fer gràcia; als cargols també! però no nosaltres no gaire, la veritat.
La paret de les bagasses i roca regina mullades a tope, l'home de la mel que comentava que dels quatre dies que portava plovent, el que haviem escollit per escalar era el pitjor de tots, així que l'unic que vam poder fer va ser alguna foto i veure com una cordada de francesos abandonaven amb piragua al segon llarg de l'anglada.



Paret de les bagasses



Roca Regina



Finalment, mentre la Mireia enviava a la merda al Sant Pere i a l'home del temps, el Josep Mª mig adormit mirava de trobar una posició adecuada, jo em distreia amb altres activitats, i de pas menjava una mica.

3 comentaris:

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Doncs sí, sembla que han deixat l'aixeta oberta, el dimarts no vàrem sortir del Bar, llamps i trons i aigua a dojo! però mira, fèia falta i també fa goig veure els camps ben gemats i les parets regalant aigua, que ja hem tingut un hivern prou bo i ens hem fet un fart d'escalar. Tranquil que ja torna l'anticicló.

Iván Vega ha dit...

Les activitats alternatives que fots són molt interesants! compte amb la dilatació nasal!

Salutacions!

Miquel Sabadell ha dit...

Ei molt bona la ressenya de la centauro-platinum, nosaltres la vem fer la setmana pasada i portan una resse del llibre de les 100 millors ...vem començar la via per la eder..fins ara cargolero!!!