26 d’agost 2006

MONT BLANC 4810 m. ( per Gouter )

Nid d' Aigle 2372 m. Estació del Tramway du Mont Blanc.


Una sortida de tres penjats, l' Alex el Miquel i servidor a la muntanya sempre està carregada d'anècdotes, quan aquesta sortida es fa a l'estranger les experiències es multipliquen, però si a més es va a la capital de l'alpinisme sense pasta, sense experiència i amb alcohol passa a ser una aventura èpica.

Refuge du Gouter 3817 m.

Tampoc us vull aborrir amb hisòries de la puta mili, però crec que els consells que us diré poden servir per alguna cosa de profit.

1. El costo no cal ficar-lo a dins de l'ampolla de xampú, a la jonquera ja no hi ha gossos, al 1996 ens pensavem que si i no ens vam atrevir a portar-lo... després ens hauria fet servei.

2. Quan arribeu al camping no digueu que sou españolos, us envien directament a la periferia del camping a una excursió del WC.

3. Si hi ha nuvols cada matí i el Mont Blanc no es veu pot ser boira baixa, no us quedeu tres dies al camping esperant que arriba el bon temps per pujar, està bé mirar la meteo... un cop es passa del banc de boira les muntanyes estan descobertes els nubols estaven eclotades a la vall.

4. Porteu costo al refugi de gouter, el primer que fara el guarda quan us senti l'accent latino es preguntar-vos si en porteu a crits de : - spañolo? spañolo? nesesito costo, yo unmes aqui arriba i se me ha acabado. Tener costo? si darme costo dormir gratis !!!
Cagoenlajoquera i els gossos oloradors.
5. Els pub's tanquen aviat, el consum de whisky ha de ser moderat, i al pub Dr jekil & Mr hide no els hi agrada els Celtas Cortos (l' Alex ja sap de que va).

6. Les botigues de Chamonix estan dotades de sistemes de seguretat ultramoderns. No robeu cap llibre de ressenyes, quan mires de sortir de la botiga sense fer soroll el cony de llibre es posa a pitar com un animal.

7. Jugar a rugby pels carrers de Chamonix amb una bombona de gas NO ÉS ESPORT NACIONAL.


Per cert vam poder fer cim. Els pantalons discrets, els guants de llana Thermonosequé, les julbo i el plumon ja no els porto... no patiu.
Cim del Mont Blanc 4810 m.