31 de gener 2009

Coma de Varilles - Vall de Ransol - Andorra


Aquest any està sent espectacular pel que fa a la neu. Les últimes sortides han estat realment espectaculars, tant pel paisatge que ens ha envoltat com per la qualitat de la neu.


Passat el poble de canillo en direcció trobem la desviació cap a La Vall de Ransol, un indret trànquil que prenem com a punt de partida per fer vàris cims, en aquest cas La Coma de Varilles.
Sortim d'aproximadament 1800 metres on deixem el cotxe prop d'una casa; enfilarem per la vall per anar-nos endinsant al bosc de la nostra dreta per anar a buscar les pales que ens portaran a la portella fins als gairebé 2600 mts.
En total uns 800 metres de desnivell per terreny fàcil, esquiada ideal per exemple per estrenar uns fantàstics esquis nous !!!


08 de gener 2009

Raquetes a PRATS DE CADI


Una de les últimes sortides de l'any 2008 ha estat la matinal amb raquetes amb la Núria i la Laura.

No n'havia fet mai de raquetes i està força bé, la sensació de portar raquetes em va recordar a la que sents quan se t'enganxa molt fang a les soles de les botes o la de despres de xafar una tifa...















A estana vam deixar el cotxe a la font prop d'on comença el camí que puja fins a Prats de Cadí. Hi havia trams amb molta neu i llocs on potser les raquetes sobraven.



Vam aprofitar la neu de des últimes nevades i vam anar obrint traça. A Prats de Cadí va començar a barrufar i no veiem la Serra del Cadí amagada per le brumes, un troç de xocolata, un glop d'aigua i cap a casa a dinar sopeta calenteta !


GEL A CABALLERS


Bé tal i com explica el Francesc al seu blog a mitjans de desembre vam apropar-nos a caballers per mirar de fer alguna coseta.
























El temps no va ser el millor, molta neu i poc gel; tot i això encara es podia mirar de fer la Polaris o la Antartic.

L'antartic ja estava ocupada per una cordada així que vam mirar de canviar, però ...

..A la polaris el gel era força fi i només entraven cargols curts, a més a les repises hi havia acumulada molta neu.. ja per arribar a la base t'enfonsaves fins al melic. Com es pot veure a les fotillos no parava de caure neu de dalt.

Així que fins la propera!